070-326 80 44 | info@khbygger.se

Tomtplanering

En trädgård gör halva huset och kan precis som den skapar nytta även göra under för dess yttre.
Vi på HK Bygger tycker att tomtplanering är ett oerhört spännande projekt just för att vi ser och känner till alla möjligheterna som finns till att påverka era miljöer. Oavsett hur era tankar går och hur era önskemål ser ut så kommer vi kunna hjälpa er med både inspiration och hjälpsamma tips för att sedan designa och leverera just det ni söker.

En riktigt välplanerad trädgård ger er mer användning utav den samtidigt som den också omedelbart höjer husets värde och skapar ett positivt intryck.

Vad drömmer ni om? Vi på HK Bygger hjälper er mer än gärna med att komma igång med ert drömprojekt!

Tomtanläggning med hänsyn till helheten

Tack vare vår erfarenhet av tomtplanering förstår vi vikten av att skapa samspel mellan hus och trädgård och det är genom att se till samtliga betydande delar som vi kan hjälpa er med att skapa er drömträdgård. Tillsammans med er skapar vi lösningar för allt det estetiska men med hänsyn till dess framtida användning, hur marken ser ut, morgon- och kvällssol samt närliggande byggnader och grannar m.m. Ni får stå för drömmarna så hantera vi det tekniska och förbereder grunden för att ta er dit.

Nyfikna på att höra mer om oss på HK Bygger och hur vi kan hjälpa er med tomplanering? Hör av er till oss redan idag så reder vi ut eventuella frågetecken och berättar mer om vad en riktigt bra planerad tomt kan innebära för er.

Galleri – Klicka på bilden nedan.

 

© KH Bygger AB 2016