070-326 80 44 | info@khbygger.se

Tillbyggnad

 

Tillbyggnad till huset

Drömmer ni om ett större kök, är det äntligen dags att bygga den där glasverandan ni så länge drömt om eller har det helt enkelt bara kommit att bli trångbott? Alla har givetvis sina egna unika anledningar till att bygga ut sina hem, men genom att hålla oss lyhörda kan vi se till att uppnå er allas behov och se till så att ni alla blir 100% nöjda. Vi vet hur man förvandlar idéer och önskemål till verklighet och fixar proffsiga slutresultat oavsett arbetets omfattning liksom behovet av större eller mindre åtgärder. Ingen kund lämnas förrns nybyggnationen står på plats fullt redo att invigas av dess nöjda ägare.

Nyfikna på att höra mer om oss eller vårt arbete? Kontakta då oss så ser vi tillsammans till att ta fram ett alternativ utifrån era önskemål och er tomts / bostads krav. Smidigt, effektivt och alltid prisvärt.

En tillbyggnad passande era önskemål och behov

Själva utseendet på en tillbyggnad till ett hus kan variera stort, men oavsett vad det är man söker för resultat så är kraven på dess förberedande planering stor. Inte bara för att man vill vara säker på att ens nybyggnation kommer fungera optimalt i förhållande till dess tilltänkta användningsområde utan också för att man måste ta hänsyn till exempelvis markförhållanden och dylikt.

Det är många mindre moment och detaljer att känna till och hålla koll på när man arbetar på själva skissen till tillbyggnaden. Dels så ska man försöka bygga på ett sätt som tillåter en att ta vara på det naturliga ljuset, men man måste också anpassa sig efter rör och ledningar som finns nedgrävda i marken. Vi på KH Bygger besitter alla erfarenheten och kunskaperna som krävs för att ge er den byggnation ni behöver och drömmer om.

KH Bygger – För maximala resultat

En välplanerad tillbyggnad kan drastiskt förändra helheten av ert hus både in- och utvändigt, visuellt liksom praktiskt. Det behöver egentligen inte handla om någon större tillbyggnad eller omställning. Det viktigaste är helt enkelt att ni får den nya utbyggnad ni drömt om och den skillnad just ni eftersökt.

Känns det lockande eller finns det några eventuella frågor ni skulle vilja få svar på? HK Bygger är ett erfaret och kunnigt byggföretag i Vallentuna Norrort i Stockholm som med hjälp av stor sakkunnighet och egna maskiner att tillgå hjälper kunder med hela arbetet kring deras tillbyggnad. Tryggt, smidigt och alltid professionellt. Kontakta oss så hittar vi lösningen just för er.

Klicka här för att kontakta oss, eller här för att lämna en offert!


 

© KH Bygger AB 2016