070-326 80 44 | info@khbygger.se

Grundisolering i Stockholm

Har färgen på era innerväggar plötsligt börjat släppa? Förekommer fukt och mögel i byggnaden? Är det vanligt förekommande med vattenansamlingar runt om huset eller på golvet efter regn? Då kanske det rent av är dags för en genomgående grundisolering.

Vi genomför kunnig och anpassad grundisolering i och runt omkring Stockholm för att ge er egendom optimala förutsättningar. Vare sig det gäller ett hus, ett garage eller någon annan form av byggnad har vi på KH Bygger kapaciteten och kunskapen som krävs för att ge er ett professionellt resultat med hållbar funktion som består under lång tid framöver. Med ett brett tjänsteutbud kan vi ge er som kund allt ifrån mindre hjälpinsatser till större helhetslösningar som betryggar. På så vis kan vi alltid utlova högsta kvalité till absolut bästa pris.

Vill ni veta mer om vår grundisolering i Stockholm eller känner ni er redo att sätta igång? Tveka då inte utan ring oss redan idag.

Att isolera grunden medför ovärderliga fördelar

Det finns olika sätt att arbeta på när man lägger sin grundisolering men det viktigaste är att det alltid är helt och hållet anpassat till byggnaden och de förutsättningar som råder. Det är också därför det är så viktigt att den som ger sig på arbetet vet vad som gäller rörande isolering, olika grunder och isoleringens olika tekniker, något som vi på KH Bygger gör. Vi hjälper er gärna med rådgivning för ett lyckat resultat och håller oss tillgängliga alla arbetsdagar  för att kunna leverera dem då det passar er.

Att genomföra en fulländad grundisolering av huset medför inte enbart ekonomiska fördelar utan gynnar därtill också vår miljö. Du kommer dessutom kunna dra nytta av isoleringen under årets samtliga årstider och alla väder det har att bjuda på. Helt klart en prisvärd investering för din fastighet. Alla kostnader du lägger ut för att få den riktigt väl genomförd kommer att ha betalats igen inom helt klart rimliga tidsramar.

KH Bygger – Alltid arbete efter era behov

När ni anlitar oss så kan ni alltid förvänta er professionella och effektiva resultat överensstämmande era unika önskemål och behov. Vi besitter dessutom en alldeles egen maskinpark som underlättar och betryggar för alla parter. Som kund slipper du anlita flera olika yrkesmän och sparar på köpet en extra slant. Vi i vår tur får större möjlighet till att leverera optimal service till desto fler för att säkra vår kundnöjdhet liksom er trygghet nu som i framtiden.

  • Det förekommer lukt av fukt och mögel i byggnaden.
  • Det samlas vatten på golvet efter regn.
  • Färgen på innerväggarna börjar släppa.

 

© KH Bygger AB 2016