070-326 80 44 | info@khbygger.se

Grunder

När det ska byggas nytt så är valet av grund en av de viktigaste frågorna att betrakta då denna kommer att avgöra en stor del av själva slutresultatet liksom framtida hållbarhet och funktion. Valet bör avgöras utifrån markens och miljöns förutsättningar liksom användningsområde och behov. Vi på KH Bygger hjälper er mer än gärna med en professionell bedömning av vad som kommer att bli bäst för er och kan givetvis också axla hela projektet från början till slut. Med stor erfarenhet och kapacitet kan vi anpassa bygget helt utifrån er och ser till så att ni får ett högkvalitativt resultat som står sig lång tid framöver.

Nyfikna på att höra mer om vad vi på KH Bygger har att erbjuda? Ring eller kontakta oss så besvarar vi era eventuella frågor och bokar in ett första möte redan idag.

Rätt grund för

När man ska bygga ett garage eller en annan tillbyggnad av något slag så har man generellt sett fyra stycken olika grundläggningsmetoder att välja mellan; krypgrund, gjuten platta, plintgrund samt källargrund. Platta på mark är dock den vanligaste lösningen av dem alla idag då den fungerar väl som ett bottenbjälklag för hela byggnationen och ger en välisolerad liksom fuktsäker grund. Krypgrunden i sin tur kräver dock ingen platsgjutning då det är en torr grundläggningsmetod vilket också kan vara en fördel för många. Framförallt så brukar dessa konstruktioner användas då byggnaderna har ett fribärande bjälklag.

När man väljer och bygger en grund så är det oerhört viktigt att känna till och därefter också ta hänsyn till alla de olika aspekter och begränsningar som finns för att få fram ett så absolut bra resultat som möjligt. Dels så måste man fundera kring byggnadens användningsområde, men också detaljer så som miljön, kostnader, önskad konstruktion, tomtens läge med nivåskillnader och underlag m.m. Vi hjälper er och ser till så att ni får lösningen ni behöver till ett bra pris.

KH Bygger fixar grunden i Stockholm

Med hög kapacitet, bred kunskap och många års erfarenhet inom byggbranschen kan vi lova er alla grunder av hög kvalité, till rätt pris, alltid levererade efter utsatt tid. Vi ger er helhetslösningar där vi själva rår om arbetet från planering till färdig grund. Alltid med er trygghet och era önskemål i fokus. Tack vare tillgången till alla redskap och maskiner genom vår alldeles egna maskinpark kan vi också ge er extra trygghet och dra ner både på moment, arbetstid och kostnader.

Klicka här för att kontakta oss, eller här för att lämna en offert!


 

© KH Bygger AB 2016