070-326 80 44 | info@khbygger.se

Garage

Med vårt nordiska klimat kan det kännas både tryggt och bekvämt med ett garage vart man kan ställa bilen då den inte används. En plats som skyddar mot väder och vind, men med rätt garagelösning kan denna platsen också komma att bli så mycket mer. Det gäller helt enkelt att välja rätt formation utifrån ens egna önskemål, behov, hus och smak. Vi på KH Bygger hjälper er mer än gärna.

Vad söker ni och vad har ni för krav för att få ut maximalt av ert nybygge? Beskriv era tankar och idéer närmre för oss så ska vi se till att ta fram ett anpassat garage helt efter era unika behov.  Med hjälp av egen verkstad här på hemmaplan kan vi sedan också själva utföra arbetets alla moment vilket både betryggar och försäkrar för samtliga parter. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

Ditt nya garage, så mycket mer än bara en plats för bilen

Enkelgarage, dubbelgarage, carport, garage med förvaring eller ett som också bjuder på extra hobby- eller boutrymme.

På marknaden idag finns det en rad olika garagemodeller att välja mellan och samtliga utav dom har givetvis sina egna unika fördelar. Börja med att fundera kring era önskemål och krav liksom hur ni vill kunna nyttja ert garage i framtiden och vilken stil ni föredrar. Liksom alltid då det handlar om större projekt så är det den föreliggande planeringen som kommer att vara avgörande för ens slutresultat.

Svårt att sätta fingret på vad det är ni söker eller känner ni att ni skulle behöva hjälp utav en mer kunnig och erfaren för planeringen? Fundera över följande frågor och hör sedan av er till oss så tar vi det därifrån till färdigt resultat.

  • Storlek och stil?
  • Användningsområde?
  • Vilken typ av garageport önskar ni?
  • Nödvändig belysningsnivå?
  • Uppvärmning?
  • Budget?

KH Bygger formar lösningar utifrån era önskemål

Efter flera år som aktiva inom byggbranchen har vi på KH Bygger allt det som krävs för att kunna leverera våra kunder garage av hög kvalité helt utifrån deras egna önskemål. Vi ser möjligheter, vi vet hur vi förverkligar dem och har kunskap och kapacitet nog till att leverera dem i prisvärda, kvalitativa paket. Vi har därtill också en egen maskinpark att utnyttja vilket både förenklar och betryggar för alla parter.

Oavsett era önskemål så kommer resultatet att bli ett garage som står sig år efter år och som passar bra ihop med både hus, omgivning och dess förutsättningar.

Klicka här för att kontakta oss, eller här för att lämna en offert!

  INNEHÅLLSFÖRTECKNING STANDARD GARAGE !

 

  VÄGGAR : Höjd blocken 240 höga
1. Stommen 45*120
2. Vindy
3. Spiklekt 28*70
4. Valfri Panel
5. Foder + knutar 22*95+ 22*120

  TAKET :
1. Takstolar 27 graders lutning
2. Tampsäker armerad glasfiberplast. Innan tegellekt.
3. 45*70 tegel lekt
4. Nockbräda 28*95
5. Vindskivor dubbla 22*170
6. Vindskiveplåtar
7. Tak samt språng inklädnad 22*120 bas panel
8. Komplett dagvattensystem (ej inkoppling kommunalt)
9. Tegel/betong pannor
10. 1st förråds dörr 100*210 vitmålad
11. 2st fönster 50*100 vitmålade 2 glas
12. 1st takskjuts port typ GPE400.fullisolerad
13. Motorporten merkostnad 5,000:-
14. Grundmålat offertpris

 

Garage med snedtak

 

Vi bygger många olika typer av garage och bygger utifrån era önskemål

 

© KH Bygger AB 2016